:: DELCON HIGH PREMIUM DOGFOOD ::

DELCON werd met de meeste zorg samengesteld en gewaarborgd door nutritionisten (voederexperten) en dierenartsen.Alle ingrediënten voldoen aan de strengste eisen en aan de laatste kwaliteitsnormen. De hoge kwaliteit blijft verzekerd in iedere zak dankzij de permanente controle en analyse van de voeding.

DELCON is vervaardigd uit een selectie van de beste ingrediënten en juiste verhouding van vitamines, mineralen, eiwitten en vetten. Voorkomt nier- en leverproblemen.

DELCON is geëxtrudeerd zodat moeilijke voedingsstoffen probleemloos opgenomen en verteerd worden. Het gehele extrusieproces wordt steeds gecontroleerd zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

DELCON wordt bereid op basis van kip, vis of lamsvlees, met toevoeging van visolie, gevlokte en pre-geëxtrudeerde granen.

DELCON bevat tevens:
  • Yucca-kruid: voor een betere vertering en vermindert de lichaamsgeur.
  • Omega 3 en Omega 6 vetzuren: voor een betere immuniteit van uw hond.
  • Lecithine: voor een glanzende, gezonde vacht.
  • Gisten en fructo oglio sacchariden: voor een betere vertering en een optimale darmflora.

:: DELCON HIGH PREMIUM CATFOOD ::

DELCON is een volledige kattenvoeding die geformuleerd is vanuit diepgaande onderzoeken van dierenartsen en nutritionisten.

De nieuwe nutritionele concepten die gebruikt worden, garanderen steeds een optimaal gebruik van de beste natuurlijke grondstoffen die beschikbaar zijn.

DELCON wordt geproduceerd volgens de meeste moderne technieken in een gespecialiseerde productie-eenheid. Dankzij een uniek mengeling van oliën en vetten, die aan de buitenkant van de voeding worden aangebracht, garandeert DELCON u een optimale smakelijkheid en verteerbaarheid.

Dankzij DELCON is de gezondheid van uw kat zichtbaar beter

Alle DELCON producten zijn zonder kleur-, geur- en smaakstoffen